DOGvision | Sporty Spice
4378
post-template-default,single,single-post,postid-4378,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Terwijl Ginger, Scary en Baby spice genieten van sofa-luieren, zon-rollen en kierewiet doen, gaat Sporty op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Na een bezoekje aan de dierenkliniek waar heupen en ellebogen een grondige inspectie ondergingen, kreeg ze immers het advies om extra oefeningen te doen om de spieren rond haar heupen te verstevigen.

 

En zo geschiedde…

Van fluffy huppeldepup tot triathleet.

De eerste oefensessie met de step.
Stap 1: netjes meewandelen naast dat rare gele ding met funky fietsmandje vooraan πŸ™‚
Stap 2: bochtjes leren maken
Stap 3: tempo opvoeren tot lichte draf
Stap 4: de wijde wereld in!

 

 

 

En ook haar eerste zwemles staat uiteraard op foto. In een echt hondenzwembad dan nog.
Gelukkig voor hondjes moeten ze geen zwembandjes om.
Hummer mocht in het grootste bad starten. Ze sprong vrolijk de loopplank richting het bad op… maar aarzelde dan toch even om het water in te gaan. Maar niet zo lang hoor. Niet veel later zwom ze als een volleerde zwemster baantjes heen-en-weer.
De eerste baantjes zwom ze met de leiband om, zoals je kan zien. Dat is vooral om hen meteen de goede gewoonte van het draaien aan te leren. Sommige honden zouden anders nogal snel uit het bad vliegen en tikkertje gaan spelen πŸ˜‰
Eenmaal ze de kneepjes van het vak doorhad, mocht ze los zwemmen. En het water-apportje vond ze super!

En nadien ook even douchen en droogblazen:

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.