DOGvision | Hummer op stap
4347
post-template-default,single,single-post,postid-4347,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vier gekke honden lopen hier rond. We zien ze dan ook elke dag samen spelen, lekker ravotten, languit slapen of elkaar knauwbeentjes verschalken. Maar sommige dingen ontgaan ons weldegelijk.

Ofwel is Hummer van de ene op de andere dag ineens GROOT geworden. Maar dat betwijfel ik sterk. Heel stiekem groeide ze tot Eclips haar hoogte. En dat terwijl ze nog een opgeschoten puppy was toen deze arriveerde.

Ze is niet enkel GROOT geworden, ze heeft ook een immense vacht gekregen. Lang haar om lekker in te kroelen, dikke pluizige staart en heerlijk zachte oren. Naast de duidelijk uiterlijke kenmerken (die wij dus niet meteen opmerkten) is ze ook qua mentaliteit heel erg gegroeid.

Waar ze als puberaal opgeschoten pup nogal ondoordacht en bulldozer-achtig te werk kon gaan, weet ze steeds vaker haar kalmte te bewaren op cruciale momenten.

Uiteraard test ze wel eens of de leiband echt wel een einde heeft, en of ze echt wel binnen moet komen als we haar roepen. Maar hΓ©, ze mag jong zijn πŸ™‚

En natuurlijk gaat ze nog steeds mee op stap:

 

Carwash:

 

 

“Rare dingen hoor!” Bij de plastic zwanen in het tuincentrum.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.