Het kwik zakt alweer ver onder nul. Het is donker. Stil.

 Vier doggies liggen knock out te slapen. Ver weg in dromenland. Aan hun trappelende pootjes en wiebelende neusjes te zien, zijn ze nog volop aan het nagenieten.

Vlak voor het weekend begon het te sneeuwen. Totaal onverwacht gezien ik het weerbericht niet in het oog had gehouden 🙂
Geen winter voelt echt aan als het goed vriest en de sneeuw een mooi wit feeëriek laagje over de wereld legt. Een sneeuwlandschap heeft altijd iets mysterieus en vredig. Het is prachtig. Ik ben dol op sneeuw 🙂

 

Voor Hummer was het de eerste keer dat ze die witte vlokjes uit de lucht zal vallen. Tot nutoe kende ze enkel regen. Veel regen 🙂
Hummer was best nieuwsgierig naar dat vreemde spul in haar tuin, maar bleef toch relatief cool. Ze is echt niet makkelijk van haar stuk te brengen.

Eclips lokte haar meteen mee naar buiten om heerlijk in de sneeuw te gaan rollebollen. Die twee zijn dit weekend nog veel meer naar elkaar toe gegroeid. De koude deerde hen totaal niet, ze gingen met plezier een hele tijd buiten spelen.  

In Antwerpen hebben ze een hele middag heerlijk geravot met een heleboel andere honden. Van kleine terriers tot een grote Argentijnse dog. Alle soorten honden kom je daar tegen. Een heerlijke plek om de doggies met andere honden te laten kennismaken.

 

 

1 Comment

  1. Iris Van der Beeten Reply

    Zalig!!

    Ik ben met Pinto die vrijdag voor het allereerst in de sneeuw gaan wandelen, maar wij waren helemaal alleen in het natuurgebied. Voor ons een deugd, voor de anderen een gemis!

Write A Comment