DOGvision | Mogwai 9 maanden
4871
post-template-default,single,single-post,postid-4871,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mogwai 9 maanden | www.DOGvision.be

Hoezo er loopt een paard over het dak?

Hoezo er loopt een paard over het dak?

6 december, en voor Mogwai is het idee van een paard dat over haar veilige huisje zou draven dus behoorlijk intimiderend hoor.
Paarden zijn nog steeds een beetje eng, en ook vreemde honden zijn eng van ver (maar gelukkig ver van eng eenmaal ze kennis kan maken).

Sint en Piet kennen onze doggies uiteraard al heel goed. Na al die jaren hebben ze duidelijk vriendschap gesloten met onze viervoeters want zij zijn de enigen die zonder blafconcert binnen geraken รฉn weer kunnen vertrekken. Straf zenne. En wij maar slapen.
Sint en Piet zouden een hondentrainingsprogramma voor stiekeme snoepers en feestelijke dieven moeten starten. Ik probeer Ravasz immers al jaren aan te leren om netjes van mijn eten te blijven, maar eenmaal ik buiten ben vreet hij zelfs mijn fimoklei figuurtjes op! De heerlijke letterkoekjes, chocolade, speculaas en marsepein daarintegen bleven onaangeroerd! Misschien omdat ook zij elk jaar iets heel lekker krijgen!

 

Lekkers!

Lekkers! Jammie!

 

Sinterklaas | www.DOGvision.be

Sinterklaas | www.DOGvision.be

 

>> Follow my blog with Bloglovin

1 Comment
  • Julie Pluymers

    Wat een heerlijke pup heb je daar Fenne! En een super leuk filmpje erbij!

    December 24, 2013

Leave a Comment

Your email address will not be published.