Mara | Cocker Spaniel | DOGvision.be | dog photography

We hadden geluk! De shoot moest al een paar keer uitgesteld worden, maar nu zat alles goed; het was warm maar niet superheet en het terrein was nog toegankelijk. (Nadien is er een tornado over gegaan, of zo leek het toch: Summerfestival).

Aanvankelijk vond Mara me maar een beetje eng. Vreemden zou ze niet snel benaderen, maar dat was voor de shoot helemaal geen probleem. Mara speelde vrolijk met haar bal, voerde superflink de commando’s uit voor wat snoepjes en was verder gewoon haar schattige zelf met haar prachtige lange oren en die grappige zandsnoet. In het begin hield ik me wat op afstand zodat ze gewoon haar ding kon doen, maar tegen het einde van de sessie was het prima dat ik van heel dichtbij foto’s kwam maken. “Koekje?” stond er in haar ogen te lezen, en ja daar verdween het allerlaatste koekje nadat ze in close-up vereeuwigd was.

Volgens  mij kon Mara van al dat zand tussen haar tanden zeker nog een week nagenieten!