DOGvision | Klaar voor vertrek
4920
post-template-default,single,single-post,postid-4920,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

www.DOGvision.be

Humpty’s koffertje is gepakt en klaar voor vertrek, jasje, pasje en zak met brokjes kunnen morgen mee naar Hachiko waar ze zich zal voorbereiden op de winterstage- en *fingers crosses* ook haar nieuwe baasje zal ontmoeten.

www.DOGvision.be

www.DOGvision.be

www.DOGvision.be

www.DOGvision.be

Vanaf morgen gaat mijn huis er minstens 10 minuten proper uit zien zonder die berg blonde haren, ga ik geen discussies meer hebben met winkelpersoneel of security om haar aanwezigheid te verdedigen, moeten we niet meer op een dikke auto staan roepen in het bos terwijl ze eigenlijk toch een knappe blondine is en ook het kamwerk is -1/4 (of eigenlijk -1/2 gezien we haar meer moeten kammen dan alle andere samen).

Ergens diep vanbinnen kijken we wel uit naar haar vertrek -niet omwille van bovenstaande futiliteiten- maar omdat dit toch het moment is waar we al zo lang naartoe werken. Behalve dat bijna onvindbare kleine stukje dat blij is, is het bittere afscheid toch het meest doorslaggevende op dit moment.
‘Het went nooit’, ik hoor het GG van Eyleen het nog zo zeggen een paar jaar geleden, en het is zo, maar net zoals zij ook toevoegde, weten we ook welke vreugde en zelfs euforie en trots ons te wachten staan.

Het voorbije half jaar was een extra kadootje. Mogwai en Hummer werden beste vriendjes, we maakten heerlijke (modder)wandelingen of lagen heerlijk te soezen in de herfstzon, met haar snurkjes wist ze ons telkens weer te verleiden en ze toonde kleine Mo dat de wereld belange zo eng niet is. In het rusthuis toverde ze een glimlach op vele gezichten en bij ons deed ze elke dag hetzelfde- vooral als ze helemaal vrolijk weer boven kwam na een verfrissende plons in de moosbeek :-). En we kregen zelfs de kans om nog eens met de 2 witjes samen op stap te gaan, te gaan kamperen aan zee en samen ontdekten we een hondenlosloopgebied in Nederland. Met de hondsdolle dag was ze daarbij een wandelend reclamebord voor assistentiehonden-veel fun, lekker apporteren en braaf luisteren, ideaal!

Het was plezant, lief klein Hummertje. We hebben ervan genoten.
We zijn dol op je- en op die snoezige snurkjes.
We gaan je missen.

www.DOGvision.be

www.DOGvision.be

1 Comment
  • Veel succes!! Hummer
    Je zal zeker een baasje vinden die evenveel van je houd als ik van Eclips.

    December 24, 2013

Leave a Comment

Your email address will not be published.