DOGvision | Hond gevonden: Cocker (v)
6512
post-template-default,single,single-post,postid-6512,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

vermist? Cocker Spaniel

Onderweg naar huis zag ik op een drukke baan een klein hondje snuffelen. Zwierde de auto aan de kant om te zien of ik een baasje kon spotten- maar niets te zien. Nog voor ik mijn deur goed en wel open had rende het hondje de baan over (oh mijn hart stond even stil!) recht mijn armen in. Ze liet zich gewillig oppakken en bleef rustig op mijn arm zitten.
Ik ben nog even op de uitkijk blijven staan voor een baas, maar gezien ik half op een kruispunt stond en achter me auto’s aankwamen heb ik haar snel in de auto gezet en richting dierenasiel het Blauwe kruis in Wommelgem gereden.
“Eens kijken of we je baasje kunnen vinden se” vertelde ik het hondje dat rustig op mijn autostoel had plaatsgenomen. Maar helaas het asiel was reeds gesloten. Dan maar naar de lokale politie, … ook gesloten.

Dus nu zit het kleine meisje bij me thuis. Kreeg alvast een bakje water en gaf enthousiast pootjes voor een koekje. Omdat de anderen met zoveel zijn en nogal wat kabaal maakten, hou ik ze voorlopig gescheiden. Straks wanneer de avondspits voorbij is, probeer ik het andere politiebureau tenzij ik sebiet het baasje nog kan vinden.

20u30 UPDATE: Mocht bij onze dierenarts langs gaan om te checken of ze een chip heeft. Die heeft ze maar helaas zijn de gegevens niet up-to-date.
Sebiet ga ik nog even langs het politiebureau in de hoop dat zij haar baasje kunnen opsporen. Ondertussen maakte ze kennis met mijn doggies (alleen Nuna vond ze veel te druk) en trippelde wat rond in de tuin.

22u UPDATE: Het hondje vond zijn baasjes terug! Bij de politie was ondertussen een melding binnen gekomen van een vermist hondje dat voldeed aan de beschrijving dus de baasjes werden meteen opgebeld. Joepi, deze koddigaard slaapt vanavond weer thuis ๐Ÿ™‚

Merci voor het delen van dit bericht op facebook en de tips.hulp die ik kreeg om de baasjes te vinden.

 

vermist? Cocker Spaniel

3 Comments
 • Christa Vermeiren

  Goed gedaan Fenne ! Mooi !

  April 17, 2015
 • Peggy brands

  hopelijk gaan ze hem nu een chip geven !
  Gelukkig is hij terug thuis

  April 18, 2015

Leave a Reply