Happy New Year! | Mogwai Border Collie | www.DOGvision.be | dog photography

Alweer een jaar dat ten einde loopt terwijl een nieuwe en nog ongekende tijd op ons staat te wachten.
Ik heb geen nieuwjaarsbrief klaar, en misschien ben ik zelfs nog niet voorbereid om weldra wakker te worden tussen de nieuwe getallen, maar de tijd trekt ons hoedanook voort en dan kan ik niet anders dan een betere wereld te dromen en die iedereen toe te wensen. Van kleine momenten van intens geluk of hartverwarmende ontmoetingen tot (de grote woorden) vrede en verdraagzaamheid maar ook de moed om telkens weer op te staan en door te gaan wanneer de schaduw zwaar valt en het lef om de koe bij de horens te vatten en het leven zo voluit te leven als het maar kan.

En zonder scrupules duikel ik het nieuwe jaar in zoals ik ook de 365 andere doorbreng: met de hondjes, liefdevol gezelschap en een smakelijke portie chocolade 🙂

Op naar nieuwe avonturen,

To living and to life, Santé!