New Year 2015 | www.DOGvision.be | hondenfotografie | dog photography

Laat me meteen met de deur in huis vallen: GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN!

Het nieuwe jaar toont nog de sporen van het voorbije 2014. Hier en daar houden kleine hoopjes sneeuw nog stand en ook menig lezer zal de kater die opgebouwd werd voor 24u nog aan het wegdrinken zijn. Het nieuwe jaar mag dan geen radicale breuk zijn met het verleden, geen tabula rasa, de energie van een nieuw jaar geeft ons toch de belofte van de mogelijkheden.
Nieuwe kansen , nieuwe voornemens, nieuwe uitdagingen, nieuwe mensen ontmoeten maar zeker ook de oude bekenden koesteren door samen nieuwe herinneringen te creƫren.

Voor het komende jaar wens ik jullie dan allereerst een goede gezondheid toe. Dat klinkt misschien wat wollig, maar eerlijk? Het is essentieel. Ik hoor en lees niet enkel over burn outs, mensen met chronische pijn maar ik zie ook hoe met mijn ouder wordende honden hoe fragiel het leven is. Als we daarbij dan ook onze kameraad in het ziekenhuis onze beste wensen toesturen in plaats van drie dikke zoenen tijdens een gezellig feest, zet dat het belang van gezondheid alleen maar sterker in de verf.

Daarbij wens ik jullie ook een groot pak geluk, liefde en gezelligheid om dat gezonde leven op smaak te brengen. Want wat zouden we doen zonder die mooie momenten die we samen met onze geliefden doorbrengen. Zij geven de tijd zijn waarde, herinneringen en fijne momenten om op terug te blikken- zelfs wanneer we hobbels en bobbels op ons pad tegenkomen.

Ik wens jullie ook succes met jullie plannen en kleine en grote levensdromen. Streepjes op de bucket-list en de moed om de koe bij de hoorns te vatten.

Last but not least wens ik jullie een bom aan inspiratie toe, een wervelwind aan creativiteit en kleurrijke prikkels als de pittige peper die het vuur in de begeestering aanwakkert.

Ik wens jullie -kortom- een fantastisch 2015

 

dikke zoen,

Fenne

1 Comment

  1. Julie Pluymers Reply

    Je hebt helemaal gelijk Fenne, we doen alsof een goede gezondheid iets normaals is, maar velen kunnen daar slechts nog dromen… Geniet elke dag, nee elke minuut van het leven! Ik wens jou veel succes met je studies toe en dat we in 2015 weer mogen genieten van jouw super toffe foto’s van jouw honden en van je fotoshoots!! Beste wensen voor Jou en je hele gezinnetje! Julie, Indy, Jazz en Salsa

Write A Comment