DOGvision | Fotosessie Fenne & Kenza
7229
post-template-default,single,single-post,postid-7229,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fenne-Kenza-Collage | Labrador Retriever and Australian Shepherd | www.DOGvision.be | dog photography

De fotosessie van Fenne (Australische herder van 10 maanden) en Kenza (Labrador van 10 jaar) was zonder twijfel een unicum: voor het eerst in mijn leven ontmoette ik een naamgenoot en ik kan niet anders dan ongeloofelijk opgetogen zijn dat het zo een coole en knappe mede-Fenne is ๐Ÿ˜€ (ja er is nog hoop voor de Fennes van deze wereld!)

Ook wel een rare ervaring hoor. Hoor ik “Fenne zit”, “Fenne, pootje?” of “Fenne, kijk es” en dan moet ik mezelf eraan herinneren dat het natuurlijk niet tegen mij is. Verwarrend hoor! (maar ook wel grappig)
Ook de pluizige Fenne bij naam noemen voelde supergek aan. Alsof je in derde persoon tegen jezelf praat- en daar zou ik toch nog mee willen wachten tot ik pakweg 95 ben…
Maar Fenne-de-viervoeter had niet de minste hinder van de verwarring. Ze ging er gewoon volledig voor, vol enthousiasme en ook wel heerlijk nieuwsgierig.
Labrador Kenza is al op een leeftijd is gekomen dat denken voor doen komt, maar daarom niet met minder charme. Bij Kenza waren het niet- zoals vaak- de koekjes die voor magie zorgden, dan wel de onvoorwaardelijke steun die ze bij haar baasje kon vinden, en ik denk (of hoop althans) dat je die band ook in de foto’s ziet. En die ooooo-zo trouwe Labrador-ogen *smelt* daar kan toch geen mens aan weerstaan he.

Bij deze ook: Merci Heidi voor de leuke shoot en het supertoffe bericht achteraf ๐Ÿ™‚

No Comments

Leave a Reply