DOGvision | Flash, Onyx, Magic & Kaido
7188
post-template-default,single,single-post,postid-7188,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Flash-onyx-magic-kaido

De fotosessie van Flash (Blue Merle), Onyx (jongste zwart-witte BC), Kaido (zwart witte grote broer) en Magic (de Sheltie) dateerde al van een tijdje terug, maar werd nog even geheim gehouden tot ook het baasje alle foto’s cadeau had gekregen.

Voor Magic was de hele onderneming best spannend en ik werd goed in de gaten gehouden, maar gelukkig had het baasje heel wat lekkers bij- dat werkte als magie op Magic!  Puppy Onyx was compleet het tegenovergestelde, hij palmde me meteen compleet in met lieve knuffels en die prachtige heldere ogen.  Flash imponeerde me met zijn prachtige ijsblauwe ogen en Kaido deed me een beetje lachen omdat hij telkens hij erg gefocst was, zijn lip tussen zijn tanden had zitten 🙂 — en ik hou heel erg van grappige snoeten, maar wilde natuurlijk ook een paar gewone foto’s maken.

En nu de baas ze allemaal kon zien, kan ik ze ook hier delen natuurlijk:

Ondertussen kregen we ook de kans om stiekem mee te kijken naar de prints die de baas cadeau zou krijgen wat natuurlijk súperleuk is want ik zie meestal enkel de digitale versie hier vertrekken en het is tof om te zien hoe de foto’s nadien een plekje krijgen.
Merci voor de foto, maak je me helemaal blij mee  🙂

FlashOnyxMagixKaido-print

No Comments

Leave a Reply