Erka, Skye, Neal & Sem

Erka, Skye, Neal & Sem | www.DOGvision.be

De Shelties van deze fotosessie zijn oude bekenden, hun vorige fotosessie was 1 en al zand, rennen en spetteren, deze keer brachten ze hun nieuwe roedelgenootje Sem mee naar de studio.

Sem het Vlinderhondje moest nog wel even wennen. Misschien omdat hij niet altijd goed weet hoe groot hij nu precies is want in zijn hoofd is hij soms een leeuw! Hij heeft een hoge aaibaarheidsfactor, maar vergis je niet, hij heeft een flinke dosis pit, en dat zal hij zeker kunnen gebruiken bij de agility trainingen. (zie je hem al vliegen, met die prachtige oren in de wind?)

Lieve Erka (Sable) zag er bij deze fotosessie erg fragiel uit, zeker als ik terug kijk naar haar pels tijdens de vorige fotosessie, ik hoop dat ze nu alweer aan de beterhand is. Haar baasjes waren alvast heel opmerkzaam en vertrouwden op hun gevoel dat er iets niet klopte.

Skye (Bi-blue) en Neal (tricolor) waren twee topmodellen. Bedachtzaam en toch enthousiast, en je kon ze alles vragen. Ongeloofelijk die twee!
— en nu hoop ik dat ik de namen van de kleuren juist heb–
En natuurlijk hierbij ook hun filmpje:

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Het zwak voor shelties zal er hier niet meer uit gaan. Maar het zijn alle 4 prachtige beestjes! En de foto’s zijn natuurlijk ook geweldig 😉

Geef een reactie