Omdat ik er zelf niet zo mee bezig ben, houdt facebook exact bij wie er de pagina bezoekt (om vervolgens minder weer te geven in de tijdlijn), hoe vaak ik iets post en hoe leuk de mensen dat vinden, en natuurlijk ook hoeveel ‘likes’ de pagina zelf krijgt.

En, nu vinden ze, is het hoog tijd dat ik een schop onder men kont krijg, om de zomer achter de computer door te brengen (en hen te betalen om mensen mijn pagina te tonen haja).
Ik ben vast niet de ideale pagina-eigenaar, maar mijn zomer spendeer ik véél liever samen met de honden én camera (en natuurlijk ook de fijne vrienden, tekengerief en stapels boeken).
Dus als jullie ook liever gewoon verder genieten van nieuwe foto’s allerhande, fototips en nieuwe blogjes in plaats van reclameboodschappen maar me toch willen helpen richting 800 of pakweg 800 000 (grapje hoor), feel free to spread the word/ de link/ de hondengekte/…

 

facebook | dog photography | www.DOGvision.be