Like owner-like pet contest 2014 | www.DOGvision.be | Dog photography

Als grote instagram-fan neem ik af en toe deel aan wedstrijden en challenges. Superplezant! Uitdagende thema’s, je leert nieuwe mensen kennen en ziet prachtige foto’s.
De like- owner, like- pet contest daagde de deelnemers uit om de gelijkenissen of typische kenmerken van de band met je hond in de verf te zetten. De gekkige foto hierboven stuurde ik in 🙂
Een hele bedoening om dit in beeld te krijgen hoor!  Ik stelde mijn camera in zodat hij een paar foto’s achter elkaar zou nemen, liep snel naar mijn plek, vroeg Mogwai om op mijn schouders te klimmen en hoopte dat allemaal klaar te krijgen voor de foto’s gemaakt werd. Aiaiai. Liep dat soms even mis. Wel goed voor de conditie 🙂
Mogwai hing nog halverwege mijn schouder, de band schoof over mijn ogen, ik stond er compleet verdwaasd op (ahja zo haasten), met mijn ogen toe of,…
En eigenlijk was deze foto een soort blooper, een opname tussendoor, een klein knuffelmomentje – en KLIK!- zei de camera en daar stonden we dan flashy te wezen op Instagram in felroze zweetbandjes. Haha.

Maargoed, onze foto won! Eerste plaats voor rozige zottigheid, hoera! We kregen niet enkel tal van warme reacties en enthousiaste berichten maar ook een paar cadeautjes waaronder een handgemaakte halsband en leiband voor Ravasz waar hij formidabel knap mee staat:

Hound-of-London

 

 

houndoflondon

Feestelijke pakjes, klaar voor verzending, het donkere pakje arriveerde hier in België

Etsy | Hound of London | dog collars

De Etsy shop van Hound of London. Ik koos de bruine versie voor Ravasz.