Bubbel, Hummer & Mogwai | www.DOGvision.be | assistance dog Hummer

Feest! Een reünie met Hummie en haar hele gezin, en wat een geluk hadden we.

Eerst en vooral was het volgens mij de mooiste dag van dit jaar. Een heerlijke zon begeleidde ons op wandeling en gaf net het idee van een vleugje warmte op een winterse dag. De hondjes waren uitzinnig van vreugde en renden, speelden en vlogen door de modderplassen tot hun tongen bijna over de grond sleepten. En terwijl Mogwai meestal even tijd nodig heeft om aan honden te wennen, sloot ze vooral Bubbel meteen in haar hart. Die twee samen zien was prachtig. Maar ook Hummer liet zich af en toe lekker gaan.
Na een deugddoende wandeling werden we zo mogelijk nog meer verwend: met een natte-honden-knuffel van Hummer en met wafels (en zelfs meer dan we op kregen). Heerlijk! En ook nog een cadeautje om mee te nemen voor de doggies- die waren al meteen opperst-nieuwsgierig aan het snuffelen bij onze thuiskomst 🙂
Jaja, die neuzen maken we niets wijs zenne.

Dave, Sally, Mirthe, Hummer en Bubbel: merci voor de fijne dag, de Hummer-updates (wat hou ik toch van al haar kuren en avonturen) en het lekkers.

En Julie, veel beterschap, en hopelijk ben je er volgende keer weer bij (want we hebben je toch wel heel erg gemist hoor).

Gift | www.DOGvision.be