Dusty & Poeki | www.DOGvision.be

Op de dag van Dusty’s fotosessie stond er mooi weer op het menu. Een beetje ochtendnevel zou plaats maken voor een mooi herfstzonnetje, dus ik stond enthousiast te trappelen om foto’s te maken. Die zon heb ik uiteindelijk de hele dag niet gezien en dat beetje ochtendnevel bleek pure, dikke, onontkombare mist. (perfect weer voor een warme choco en een boek!)

Maar dan was er natuurlijk de koddige Dusty die voor de fotoshoot zijn vriendinnetje Poeki meevroeg. Terwijl Dusty me vrolijk begroette en minstens zo enthousiast naar buiten stormde, besloot Poeki dat ik een doodeng wezen was. De rubberlaarzen, regenbroek en camera hielpen mijn reputatie natuurlijk ook niet. Gelukkig had ze wel alle vertrouwen in haar baasje en kon ze mee op foto. Poeki moest vroeger door, maar voor Dusty die een beetje een mix met een kangoeroe bleek (hij springt een tikje ongeduldig op zijn achterpootjes verder), ging de sessie verder. We vonden nog waanzinnig verscheurbare stokken, plekken waar er kans is op katten (volges Dusty, ik heb er geen gezien) en een leeg blikje dat persé mee naar huis moest 🙂

Maar Dusty mag buiten dan wel de clown uithangen, eenmaal binnen is hij helemaal zen. Hij strekte zich languit en zijn oogjes waren al bijna dichtgevallen voor ik vertrok.