Dito, Joy & Izzy in de studio

Dito, Joy & Izzy | www.DOGvision.be

Dito de Beauceron en Joy de Border Collie brachten hun nieuwe roedelgenootje mee: Izzy.
Op het moment van de fotosessie ongeveer 12 weken oud, maar ondertussen vast al een heel stuk groter 🙂

Dito, één en al aandacht voor zijn baasje, poseerde alsof hij nooit anders deed. Beheerst, maar toch enthousiast, en totaal niet onder de indruk van mijn onhandigheid. Gelukkig maar, want toen ik per ongeluk op zijn pootje ging zitten, gaf hij geen krimp. Nee, hij vond het een prima plekje, zo vlak achter mij, waar hij alles goed kon zien en meteen klaar stond wanneer het aan hem was. Dito is een hond die opvalt. Niet enkel door zijn indrukwekkende postuur- want er is heel wat Dito uiteraard- maar hij staat er gewoon.

De aandacht van Joy vangen, was vast het moeilijkst, zij had enkel oog voor de baas en weet volgens mij niet eens dat er een fotograaf zat. Volgens mij herinnert ze zich enkel zo een obstakel dat telkens in haar zicht kwam, tot het moment dat ik vlak voor haar neus zat voor wat close-ups… met een snoepje in de hand! Aha!

Izzy was een heel ander verhaal. Jong en ongedwongen, een beetje brutaal en barstensvol energie stuiterde hij rond. Dito beetje plagen, speelgoedjes zoeken, sjaal van het baasje vangen, om dan toch plots – de vermoeidheid kan geholpen hebben- door te hebben waar het hele spelletje van de fotoshoot om draait.

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Geweldig! Ik ben der superblij mee!

Geef een reactie