Dag 2013! -In vogelvlucht-

Het onbekende 2014 staat al te trappelen om met ons nieuwe avonturen te beleven.Maar nog heel even blikken we terug op de wervelwind die 2013 was.

Het afgelopen jaar was zonder twijfel een heftig, rollercoastergewijs jaar waarin lange dagen op de schoolbanken werden afgewisseld met heerlijke wandelingen met mijn doggies en ontmoetingen met tal van lieve baasjes en hun heerlijke honden. Een jaar van krakende sneeuw onder onze voeten en hondenzwembadjes in de tuin, van gezellige winteravonden in de zetel (met de honden op de schoot) en uitkijken naar de nooit-ondergaande zon in het hoge noorden.

pootje Perro, Kamiel, Johnny en Mouche kwamen logeren, en wat een plezier beleefden we aan deze extra harige vriendjes in huis!

 

pootje Na lange tijd op een wachtlijst werd een pupje voor ons geboren, én we zagen dit kleine wezentje week na week groeien, actiever en zelfstandiger worden. De dag dat ze mee naar huis mocht liep ik rond met vlindertjes in mijn buik  en een grote smile op mijn gezicht – nog altijd trouwens want wat een heerlijke dame is ze toch!
Samen met haar leer ik nu schapendrijven- nugoed ik leer, zij weet wat ze moet doen 🙂

 

pootje Hummer ging op kot – en maakte het daar nogal bont (en vuil)-, was een beetje kieskeurig in haar zoektocht naar een nieuwe baas, keerde nog een paar maanden terug naar huis en maakt zich voor een 2e keer klaar voor de Hachiko- stage. Duim je mee dat ze in 2014 haar speciale persoon vindt?

 

pootje Eclips kwam logeren en dat was zonder twijfel: onverwacht, uniek en onbeschrijfelijk tof. Nogmaals merci Julie!

 

pootje Het diploma van leraar was binnen, een nieuwe opleiding ging van start. Ik fotografeerde minder, maar genoot er minstens evenveel van en gaf zelfs een workshop hondenfotografie. Ondertussen gaat de de queeste naar extra uren in een dag verder- hoewel ik bewtijfel of ik daar nu echt minder chaotisch van zou worden… Maar het zou wel tof zijn he, een beetje extra slaap, een extra wandeling, extra tijd voor fotoshoots of … (maar willen we dat niet allemaal?)

 

pootje We stonden versteld van natuurschoon, van de zon die nooit ondergaat, van canyons en versteende Indianen. We lieten ons overweldigen en lieten de wereld in ons binnen. We zagen rendieren, beren, pelikanen en véél bloeddorstige muggen. De eerste geocache werd gevonden, en een 2e, 3e, 4e,… verslavend hoor 🙂
En ohja ik was ziek, en dat virus vond me blijkbaar zo leuk dat ie me maandenlang achtervolgde. De fascinatie was in geen geval wederzijds. Ik werd gek van al dat moe-zijn, maar ondertussen ben ik weer bijna op volle snelheid! Joepie!

En last but not least, een welgemeende dikke merci aan de lezers van deze blog, klanten en vrienden, hondenliefhebbers en famillie jullie berichten zijn altijd fijn om te lezen, de reacties op de foto’s hartverwarmend.
Het doel voor het komende jaar veranderde dan ook totaal niet: de leukste hondenfoto’s, grappigste snoeten en mooie momenten worden gedeeld op deze blog.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor verandering en evolutie, als jullie iets graag willen zien of lezen op de blog, of vragen of uitschreeuwen, stuur me gerust een bericht, ik bijt absoluut niet 🙂

Bij deze nogmaals een geweldig spetterend, gezond, knettergek en hondsdol 2014 gewenst!

xxx

Fenne, Joeri,
Ziggy, Ravasz & Mogwai (en ook wel een beetje Hummer)

← Previous post

Next post →

3 Comments

 1. Hanne Verbelen

  Wat een mooie foto’s altijd! 🙂
  Bent u van plan dit jaar nog een workshop hondenfotografie te geven? (Hier alvast een kandidaat dan! 😀 )

 2. Evy Van Tuyn

  Heel leuk weer om te lezen, en naar je foto’s te kijken!
  Voor jullie ook een geweldig 2014 gewenst!

 3. @ Hanne, ik heb nog geen concrete plannen, maar misschien wel als er nog kandidaten zijn.

  @ Evy: merci!

Geef een reactie