DOGvision | Casper
4702
post-template-default,single,single-post,postid-4702,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Casper | www.DOGvision.beToen ik Casper voor het eerst zag, verwonderde het me dat hij kort haar had. Ergens in mijn hoofd had ik een plaatje dat een Witte Herder langere haren heeft.
Misschien omdat ik Kaimook, hulphond in opleiding zo gewoon ben? Maar dan herinnerde ik me ook de sessie met Vienté en Vaya, een paar jaar geleden.

Casper is enthousiast, nieuwsgierig en graag met zijn baasjes bezig. Zo graag dat hij niet snel oog voor wat anders heeft. Zoals het einde van de achtergrond bijvoorbeeld… waar hij dus los door vloog. Gelukkig zat er nog wat papier op de rol, waardoor we gewoon verder konden werken 🙂

Zijn charme-offensief was helemaal compleet toen hij aandachtig zijn kopje schuin hield bij het horen van gekke geluidjes. Héérlijk als een hond dat doet! (en dan ben ik verkocht natuurlijk he)

Dat zo een fotosessie best vermoeiend is, bleek op het einde van de shoot. Heel stil lag ik op de grond te wachten… tot hij in het middelpunt van de belangstelling gewoon lekker in slaap viel.

Tags:
2 Comments
 • Casper

  hallo broertje ,
  wat een leuke shoot
  groetjes Casper en van het baasje en vrouwtje ook

  Oktober 17, 2013
 • Wat een leuke sessie alweer ! Casper, t’is nen knappe jongen.

  Zoals steeds leuke , mooie foto’s zowel van Casper als van de baasjes.

  pssssst; Casper heeft correct stokhaar, mijn Vienté en Vaya , hebben inderdaad een andere vachtstructuur. Kishan (de zoon van Vaya) heeft net zoals Capser het correcte stokhaar vacht. Waarvoor ik zeer blij van want zijn mama’s vacht is eigenlijk te ‘zacht’… dus ik ben heel blij dat hij enkele goede genen van papa’s kant heeft meegebracht.

  Doe zo verder met de shoots ! T’is steeds weer heel leuk om naar te kijken.

  Januari 6, 2014

Leave a Reply