DOGvision | Bono de politiehond
4806
post-template-default,single,single-post,postid-4806,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Bono | www.DOGvision.be

Bono is een knappe Mechelse herder, met leuke grote oren en een intense blik, maar bovenal een indrukwekkende en onbevreesde patrouillehond.
Voor de fotosessie spraken we af op het oefenterrein van de politieschool waar Bono meestal training volgt. Een politiehond fotograferen stond al lang op mijn want-to lijstje, dus bij deze meteen weer een extra ervaring rijker.

Bono sprong moeiteloos over een dranghek, hindernissen of banden en schatte de acties van de pakwerker sneller in dan ik met mijn ogen kon knipperen. Geen seconde liet hij de focus varen, hij was op elk moment klaar voor actie en vloog dan als een pijl uit een boog op zijn doel af. Ik zag hem slechts 1 keer twijfelen denk ik, toen ik vlak naast de pakwerker zat te balanceren op een stel banden. Dan keek hij even om naar de baas.

Door een werkongeval kon Bono een tijd niet werken, wat hem behoorlijk deprimeerde, zo vertelde zijn bazin. Werken is zijn leven.
En dat zie je ook. Gelukkig is Bono ondertussen weer helemaal genezen en klaar voor de actie!

1 Comment
  • christel

    wederom superknappe foto’s , als ge een eens een oudje zoekt met een innemende blik in haar ogen….

    November 12, 2013

Leave a Comment

Your email address will not be published.