DOGvision | Beat
5092
post-template-default,single,single-post,postid-5092,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,moose-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Beat, Border Collie | www.DOGvision.be {Dog Photography}

Den blok is voorbij, de jury velde zijn oordeel, het gepruts met lege balpennen op het schriftelijk examen is afgelopen en de okselvijvers van mondelinge examens voorbij tot ronde 2 in juni. Hoog tijd dus om een paar fotosessies af te werken en met jullie te delen, nietwaar?

De eerste in rij is Beat, herinneren jullie hem nog van het bekvechten met Mogwai? Hij was natuurlijk niet enkel moe van het spelen toen hij weer naar huis ging, hij had er meteen ook zijn eerste studiosessie op zitten. Hij vond het maar gek hoor, vooral ter plaatse blijven terwijl ik een eindje verder foto’s zat te maken. Uiteindelijk snapte hij het spelletje wel en keek hij met grote ogen uit naar zijn beloning รฉn een knuffel. Als hij even op de kist bleef zitten en ik kwam weer tot bij hem kroop hij gelijk al knuffelend in mijn nek of op mijn schoot. Wat een charmeur!
Hij stal mijn hart,… en bijna ook de koekjes van de tafel.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.